Hotel Hůrka Recenze

Hodnocení hotelu

76%
Dobré

dle 109 recenzí

  • Personál

    82%
  • Čistota

    76%
  • Vybavení

    75%
  • Pohodlí

    69%
  • Poměr cena/kvalita

    79%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Andrea Kučerová

dospělý pár, 23.5.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
20 %
  • Nedoporučuji.

  • Nedoporučuji.

Personál
2
Služby
0
Čistota
0
Komfort
0
Cena/kvalita
2

Anonym

jednotlivec, 25.8.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
24 %

(bez textového hodnocení)

Personál
2
Služby
2
Čistota
2
Komfort
2
Cena/kvalita
4

František

dospělý pár, 12.6.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
34 %
  • cena dost vysoka v porovnani s čistotou.

  • cena dost vysoka v porovnani s čistotou.

Personál
5
Služby
8
Čistota
1
Komfort
1
Cena/kvalita
2
Hotel Hůrka odpověděl na tuto recenzi.
S tím nemohu souhlasit, nabízíme ubytování za nejlevnější ceny v Pardubicích, ale není to na úkor hygieny či čistoty. Na tu dbáme velice. Pokud jste neměl ten pocit, velmi se Vám omlouvám, ale náš personál je v tomto směru pečlivý. Vedoucí provozu dělá pravidelně namátkové kontroly, ale pokud nám něco uniklo, velice nás to mrzí, budeme dělat vše pro to, aby se tato situace neopakovala...

Anonym

jednotlivec, 8.10.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
36 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
2
Komfort
2
Cena/kvalita
2

Ivan Němec

jednotlivec, 11.1.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
38 %
  • Ochotná pani v recepci, ale asi vůbec nevěděla, co se tam děje. Dostal jsem pokoj, ve kterém nesvítilo světlo, rozhrabaná postel, plný odpadkový koš atd.. Ochotně mi dala klíč od jiného pokoje, kde měl někdo osobní věci, opět rozvrtaná postel a drobný nepořádek. Pani v recepci se divila, že to není možné, ale podívat se nešla. Pak jsem zapadl s autem na dvoře, na kterém bylo asi 40 cm a po té co jsem to pani sdělil, tak mi odpověděla, že to pozemek neni v jejich vlastnictví a tím pádem ho neuklízej.. Celkem je to slušně zrekonstruovaná ubytovna, ve které se uklízečka moc nepřetrhne. Ideální pro levné nouzové ubytování.

  • Ochotná pani v recepci, ale asi vůbec nevěděla, co se tam děje. Dostal jsem pokoj, ve kterém nesvítilo světlo, rozhrabaná postel, plný odpadkový koš atd.. Ochotně mi dala klíč od jiného pokoje, kde měl někdo osobní věci, opět rozvrtaná postel a drobný nepořádek. Pani v recepci se divila, že to není možné, ale podívat se nešla. Pak jsem zapadl s autem na dvoře, na kterém bylo asi 40 cm a po té co jsem to pani sdělil, tak mi odpověděla, že to pozemek neni v jejich vlastnictví a tím pádem ho neuklízej.. Celkem je to slušně zrekonstruovaná ubytovna, ve které se uklízečka moc nepřetrhne. Ideální pro levné nouzové ubytování.

Personál
5
Služby
4
Čistota
3
Komfort
3
Cena/kvalita
4

Petr Dragoun

jednotlivec, 4.12.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
40 %
  • řekl bych za tu cenu...dobrý

Personál
5
Služby
2
Čistota
5
Komfort
2
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 12.8.2020

Čeština

  • Celkové hodnocení
40 %

(bez textového hodnocení)

Personál
2
Služby
4
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
6

- Halouzková

skupina přátel, 12.6.2011

Romana

  • Celkové hodnocení
42 %
  • Na pokoji je cisto, ostatni vybaveni pokulhava a je silne pod prumerem. Inzeruje se kuchynka, ta vsak nema jediny kus vybaveni, takze hrnky, konvici, lzicky s sebou !!!Snidane neni v cene a stoji 70 KC. Rovnez ve skrini nebylo zadne raminko a o toaletni papir jsme si rikali 3x. Personal byl vstricny, koupelna nevyhovujici, pro 2 pokoje jedna,bez policek.

  • Na pokoji je cisto, ostatni vybaveni pokulhava a je silne pod prumerem. Inzeruje se kuchynka, ta vsak nema jediny kus vybaveni, takze hrnky, konvici, lzicky s sebou !!!Snidane neni v cene a stoji 70 KC. Rovnez ve skrini nebylo zadne raminko a o toaletni papir jsme si rikali 3x. Personal byl vstricny, koupelna nevyhovujici, pro 2 pokoje jedna,bez policek.

Personál
7
Služby
2
Čistota
8
Komfort
2
Cena/kvalita
2
Hotel Hůrka odpověděl na tuto recenzi.
Na našich webových stránkách jednoznačně informujeme, že z hygienických důvodů nejsou kuchyňky vybavené nádobím. Stejnou informaci by Vám sdělila i recepce na případný telefonický dotaz. Snídaně není v ceně, protože na ně nejsme vybaveni, ale v rámci rozšíření služeb zákazníkům, kteří si je opravdu přejí, je rádi zajistíme v našem smluvním zařízení nedaleko. Je mi velice líto, že máte špatnou zkušenost s naším personálem, ale ubezpečuji Vás, že je ojedinělá. Ostatní zákaznící si přístup a ochotu personálu většinou chválí, tak prosím vězte, že se asi jednalo o ojedinělé pochybení lidí, kterým jde skutečně o Vaši spokojenost! Co se týče ramínek - co na to říct? Ztrácí se, doplňujeme pravidelně...

Martina

rodina se staršími dětmi, 24.7.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
48 %

(bez textového hodnocení)

Personál
4
Služby
6
Čistota
2
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 26.6.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
48 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
2
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 24.6.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
48 %
  • pohodlné postele

Personál
2
Služby
6
Čistota
4
Komfort
8
Cena/kvalita
4

Adriána Macurova

jednotlivec, 8.2.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
50 %
  • Příjemná a velmi ochotná obsluha recepce.

  • Vzhledem k tomu ,že u hotelových pokojů je i kuchynka,není vybavená žádným nadobím,alespon k uvaření kávy. Cena se mi zdá příliš vysoká,zhledem k jednoduchosti a zařízení pokojů.

Personál
10
Služby
4
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
3
Hotel Hůrka odpověděl na tuto recenzi.
Vážená paní Macurová, na našich webových stránkách jednoznačně informujeme, že z hygienických důvodů nejsou kuchyňky vybavené nádobím. Stejnou informaci by Vám sdělila i recepce na případný telefonický dotaz. Děkujeme za Vaše hodnocení. S pozdravem vedení hotelu.

Cyril Hauptman

skupina přátel, 25.8.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
52 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
2
Komfort
2
Cena/kvalita
6

Denisa

skupina přátel, 29.5.2016

Brno Česká republika

  • Celkové hodnocení
52 %
  • Slečna a paní na recepci byly moc příjemné.

  • Hotel jsme vybíraly skrz práci i s internetem, dojely jsme na místo a celé tři dny (udajne technicka zavada) nejel internet, coz pro nas byla velka komplikace. Vybraly jsme si pokoj typu hotel i pres to ale byla sdilena kuchynka a hlavne koupelna s jinym pokojem (a johanou ve sprchovem koute). Okna bez žaluzii i v přízemí (kde jsme byly) na pocitu bezpečí a soukromí ani při usínání opravdu nepřidaly, vzhledem k okolí hotelu.

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 23.11.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
56 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
2
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 18.9.2016

Deutsch

  • Celkové hodnocení
56 %
  • Das Hotel ist preiswert.

  • Mitarbeiter an der Rezeption sprechen kaum englisch und erst recht kein deutsch und wirken bis auf wenige Ausnahmen sehr unmotiviert. Es gibt kein Frühstück und am Fernseher empfängt man nicht einen einzigen Sender. Direkt neben dem Hotel ist eine Unterkunft für Asylanten. Wir hatten nachts 2 mal Polizei und Feuerwehr dort,weil erst ein Auto brannte und dann irgendeine Wohnung. Die Betten sind auch nix für große Leute. Aber bei dem Preis kann man wohl nicht mehr erwarten.

Personál
6
Služby
4
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Richard

dospělý pár, 1.5.2014

Deutsch

  • Celkové hodnocení
58 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
0
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Jaroslava

mladý pár, 12.7.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
58 %

(bez textového hodnocení)

Personál
5
Služby
5
Čistota
5
Komfort
6
Cena/kvalita
8

juraj papp

jednotlivec, 17.12.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
60 %
  • pokoj č.210-citit kanalizaci,nejde tv,tmava izba,neni kuchynský kut,

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
4
Hotel Hůrka odpověděl na tuto recenzi.
Na Hotelovém domě máme k dispozici pokoje s kuchyňským koutem.Vy jste bydlela 7dní na 210 - Garsonka , kde je lednice a uvaření kávy je možné . Každý den se pokoje uklízejí a jestli jste měla pocit , že je cítit kanalizace , byla možná výměna pokoje . To samé platí o Tv, vždy je možné řešení - výměna. Pro hosty je k dispozici recepce 24 hodin nepřetržitě.
Provozní hotelu

Marek Jirsa

jednotlivec, 17.11.2019

Česká republika

  • Celkové hodnocení
60 %
  • Zařízení.

  • OPILÝ MUŽ, na pokoji nemohl jsem se vůbec vyspat na konferenci.

Personál
6
Služby
6
Čistota
4
Komfort
6
Cena/kvalita
8