Hotel Hůrka Recenze

Hodnocení hotelu

76%
Dobré

dle 109 recenzí

  • Personál

    82%
  • Čistota

    76%
  • Vybavení

    75%
  • Pohodlí

    69%
  • Poměr cena/kvalita

    79%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Adriána Macurova

jednotlivec, 8.2.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
50 %
  • Příjemná a velmi ochotná obsluha recepce.

  • Vzhledem k tomu ,že u hotelových pokojů je i kuchynka,není vybavená žádným nadobím,alespon k uvaření kávy. Cena se mi zdá příliš vysoká,zhledem k jednoduchosti a zařízení pokojů.

Personál
10
Služby
4
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
3
Hotel Hůrka odpověděl na tuto recenzi.
Vážená paní Macurová, na našich webových stránkách jednoznačně informujeme, že z hygienických důvodů nejsou kuchyňky vybavené nádobím. Stejnou informaci by Vám sdělila i recepce na případný telefonický dotaz. Děkujeme za Vaše hodnocení. S pozdravem vedení hotelu.

- Boleček

skupina přátel, 4.2.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %
  • Recepce

  • Restaurace

Personál
6
Služby
8
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
9

Adam Stárek

jednotlivec, 17.1.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
72 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
7
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Adam Stárek

jednotlivec, 12.1.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
72 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
7
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Adam Stárek

jednotlivec, 5.1.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
78 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Adam Stárek

jednotlivec, 30.12.2011

Česká republika

  • Celkové hodnocení
78 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Michal Čuchran

skupina přátel, 11.10.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %
  • Personál velmi ochotný.Byli jsme velmi spokojený s ubytováním.Příště se ubytujem znova.

  • Personál velmi ochotný.Byli jsme velmi spokojený s ubytováním.Příště se ubytujem znova.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

- Bednář

rodina s malými dětmi, 14.8.2011

Česká republika, Roudnice n.L.

  • Celkové hodnocení
74 %
  • Využili jsme služeb již po několikáté, vždy spokojeni

  • Využili jsme služeb již po několikáté, vždy spokojeni

Personál
8
Služby
7
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
7

František

dospělý pár, 12.6.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
34 %
  • cena dost vysoka v porovnani s čistotou.

  • cena dost vysoka v porovnani s čistotou.

Personál
5
Služby
8
Čistota
1
Komfort
1
Cena/kvalita
2
Hotel Hůrka odpověděl na tuto recenzi.
S tím nemohu souhlasit, nabízíme ubytování za nejlevnější ceny v Pardubicích, ale není to na úkor hygieny či čistoty. Na tu dbáme velice. Pokud jste neměl ten pocit, velmi se Vám omlouvám, ale náš personál je v tomto směru pečlivý. Vedoucí provozu dělá pravidelně namátkové kontroly, ale pokud nám něco uniklo, velice nás to mrzí, budeme dělat vše pro to, aby se tato situace neopakovala...

- Halouzková

skupina přátel, 12.6.2011

Romana

  • Celkové hodnocení
42 %
  • Na pokoji je cisto, ostatni vybaveni pokulhava a je silne pod prumerem. Inzeruje se kuchynka, ta vsak nema jediny kus vybaveni, takze hrnky, konvici, lzicky s sebou !!!Snidane neni v cene a stoji 70 KC. Rovnez ve skrini nebylo zadne raminko a o toaletni papir jsme si rikali 3x. Personal byl vstricny, koupelna nevyhovujici, pro 2 pokoje jedna,bez policek.

  • Na pokoji je cisto, ostatni vybaveni pokulhava a je silne pod prumerem. Inzeruje se kuchynka, ta vsak nema jediny kus vybaveni, takze hrnky, konvici, lzicky s sebou !!!Snidane neni v cene a stoji 70 KC. Rovnez ve skrini nebylo zadne raminko a o toaletni papir jsme si rikali 3x. Personal byl vstricny, koupelna nevyhovujici, pro 2 pokoje jedna,bez policek.

Personál
7
Služby
2
Čistota
8
Komfort
2
Cena/kvalita
2
Hotel Hůrka odpověděl na tuto recenzi.
Na našich webových stránkách jednoznačně informujeme, že z hygienických důvodů nejsou kuchyňky vybavené nádobím. Stejnou informaci by Vám sdělila i recepce na případný telefonický dotaz. Snídaně není v ceně, protože na ně nejsme vybaveni, ale v rámci rozšíření služeb zákazníkům, kteří si je opravdu přejí, je rádi zajistíme v našem smluvním zařízení nedaleko. Je mi velice líto, že máte špatnou zkušenost s naším personálem, ale ubezpečuji Vás, že je ojedinělá. Ostatní zákaznící si přístup a ochotu personálu většinou chválí, tak prosím vězte, že se asi jednalo o ojedinělé pochybení lidí, kterým jde skutečně o Vaši spokojenost! Co se týče ramínek - co na to říct? Ztrácí se, doplňujeme pravidelně...

Dagmar Beránková

jednotlivec, 12.6.2011

Valašské Meziříčí,ČR

  • Celkové hodnocení
60 %
  • Vybavení hotelu odpovídá ceně,výhodou je parkoviště přímo u hotelu. Nezamlouvalo se mi restaurační zařízení spojeno s hernou, neboť zvukové efekty hracích automatů hodně ruší.Myslím si, že by také bylo dobré uvést v nabídce, že 2 pokoje mají společnou chodbičku a sociální zařízení.

  • Vybavení hotelu odpovídá ceně,výhodou je parkoviště přímo u hotelu. Nezamlouvalo se mi restaurační zařízení spojeno s hernou, neboť zvukové efekty hracích automatů hodně ruší.Myslím si, že by také bylo dobré uvést v nabídce, že 2 pokoje mají společnou chodbičku a sociální zařízení.

Personál
7
Služby
5
Čistota
6
Komfort
5
Cena/kvalita
7

Tomáš Šimík

jednotlivec, 3.11.2010

Ostrava

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Anonym

dospělý pár, 26.10.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
82 %
  • Dobrý poměr cena - kvalita.

  • Dobrý poměr cena - kvalita.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
5
Cena/kvalita
8

Věra Klorová

skupina přátel, 23.10.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
66 %
  • Na naše požadavky personál okamžitě reagoval a respektoval.

  • Na naše požadavky personál okamžitě reagoval a respektoval.

Personál
10
Služby
3
Čistota
7
Komfort
3
Cena/kvalita
10

Josef Robenek

dospělý pár, 25.9.2010

Chomutov, Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • S ubytováním jsme byli velmi spokojeni.

  • S ubytováním jsme byli velmi spokojeni.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Zbyněk Černý

jednotlivec, 17.9.2010

Mníšek pod Brdy, ČR

  • Celkové hodnocení
70 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
5
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
10

Anonym

skupina přátel, 5.8.2010

Česká Republika

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
7
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Heinrich Burger

jednotlivec, 1.8.2010

Deutsch

  • Celkové hodnocení
72 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
5
Čistota
5
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Jan Šindýlek

mladý pár, 17.7.2010

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • S ubytováním i vybavením pokoje jsem byl velmi spokojen, lze pouze doporučit.

  • S ubytováním i vybavením pokoje jsem byl velmi spokojen, lze pouze doporučit.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Radovan Kříž

skupina přátel, 6.6.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Po zkušenosti doporučujeme využít služeb tohoto hotelu. Děkuleme

  • Po zkušenosti doporučujeme využít služeb tohoto hotelu. Děkuleme

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10