Hotel Hůrka Recenze

Hodnocení hotelu

76%
Dobré

dle 109 recenzí

  • Personál

    82%
  • Čistota

    76%
  • Vybavení

    75%
  • Pohodlí

    69%
  • Poměr cena/kvalita

    79%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

jednotlivec, 30.6.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 26.6.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
48 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
2
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
6

Denisa

skupina přátel, 29.5.2016

Brno Česká republika

  • Celkové hodnocení
52 %
  • Slečna a paní na recepci byly moc příjemné.

  • Hotel jsme vybíraly skrz práci i s internetem, dojely jsme na místo a celé tři dny (udajne technicka zavada) nejel internet, coz pro nas byla velka komplikace. Vybraly jsme si pokoj typu hotel i pres to ale byla sdilena kuchynka a hlavne koupelna s jinym pokojem (a johanou ve sprchovem koute). Okna bez žaluzii i v přízemí (kde jsme byly) na pocitu bezpečí a soukromí ani při usínání opravdu nepřidaly, vzhledem k okolí hotelu.

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 21.5.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %
  • S ubytováním jsem byla spokojena ráda se zde zase ubytuji. Velice ochotná a hodná paní vedoucí i personál!!!!!!!!!! Co se týká čistoty dám 4 hvězdičky uklizečky se opravdu hodně,hodně snaží a čisto je!!!!!! Jenže to kazí vzhled chodeb ale bohužel toto uklízečky neovlivní jinak jsem opravdu byla velice spokojená

  • Nedá se říct že by se mi to nelíbilo ale mohla by být v hotelu možnost koupě základních potravin jako je pečivo,větší balení minerálních vod apod...... po příchodu v devět hodin na hotel už bohužel možnost koupě něčeho na jídlo nebyla ani v albertu :-(

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6
Hotel Hůrka odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za kladné recenze , vašimi podněty se budeme zábývat . Budeme se těšit na Vaší návštěvu.
Provozní hotelu

Ilona

jednotlivec, 21.4.2016

Chrudim Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Spokojená , ochotný personál ,pokoje čisté.V této cenové relaci super .:)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana Navrátilová

mladý pár, 21.4.2016

Liberec Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Čistí pokoje WC a koupelna . Ručníky měkký navoněný . Nadměrně spokojená jsem byla co se týče čistoty . Personál recepce ochotný , milý a schopný poradit ze vším ,co jsem potřebovala . Každopádně se do Hotelu Hůrka ráda vrátím . Všude Hotel Hůrka budu doporučovat .

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr

jednotlivec, 23.2.2016

Blansko Česká republika

  • Celkové hodnocení
60 %
  • Hluk od blízké silnice

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Karel Kohut

jednotlivec, 16.2.2016

Frenštát pod Radhoštěm Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Všechno. Byl jsem u Vás dvakrát a vždy spokojenost. Chválím Vás, kudy chodím. S pozdravem Karel Kohut.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Hůrka odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za kladné recenze a bude me se těšit na Vaší návštěvu Pardubic.
Provozní hotelu

Anonym

jednotlivec, 22.1.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
65 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
0
Čistota
4
Komfort
6
Cena/kvalita
6

juraj papp

jednotlivec, 17.12.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
60 %
  • pokoj č.210-citit kanalizaci,nejde tv,tmava izba,neni kuchynský kut,

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
4
Hotel Hůrka odpověděl na tuto recenzi.
Na Hotelovém domě máme k dispozici pokoje s kuchyňským koutem.Vy jste bydlela 7dní na 210 - Garsonka , kde je lednice a uvaření kávy je možné . Každý den se pokoje uklízejí a jestli jste měla pocit , že je cítit kanalizace , byla možná výměna pokoje . To samé platí o Tv, vždy je možné řešení - výměna. Pro hosty je k dispozici recepce 24 hodin nepřetržitě.
Provozní hotelu

Zdenek ferko

skupina přátel, 15.11.2015

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 12.10.2015

havířov Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %
  • vše

  • poměrně drahe

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6
Hotel Hůrka odpověděl na tuto recenzi.
Jelikož jste se nepodepsal , nevím na jakém pokoji jste bydlel. Na hotelu můžeme nabídnout různé cennové relace , je jen na každem jakou si vybere.
Provozní hotelu

Zdenek Altman

jednotlivec, 22.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Slávek

jednotlivec, 20.3.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • velmi spokojen.

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Anonym

rodina se staršími dětmi, 28.7.2014

Русский

  • Celkové hodnocení
82 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Petr

jednotlivec, 29.5.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Poměr cena - kvalita - bez připomínek.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Richard

dospělý pár, 1.5.2014

Deutsch

  • Celkové hodnocení
58 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
0
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
8

- Lasovská

dospělý pár, 21.4.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • v hotelu se nám líbilo, děkuji za pěkný pobyt.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Alexander Mruzek

jednotlivec, 26.1.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
10

jaroslav kolek

jednotlivec, 27.9.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • byl jsem velmi spokojen a proto vyuziji vasich sluzeb zase

  • nemam zaporne hodnoceni

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10